cINE suntem ?

POVESTEA NOASTRA

 Undeva pe la varsta de 10-11 ani,am inceput  tainele picturii,supravegheat indeaproape de pictorita (asa ii ziceam eu) sustinut si de parinti,am invatat sa combin culori,sa-mi pregatesc lemnul si sa pun suflet in toate icoanele pictate de mine.Asta pana pe la 15 ani.

        

Pe la 24 ani, iubita mea care mi-a  devenit si sotie, s-a tinut de capul meu pana i-am pictat un peisaj,dupa o pauza de 9 ani,nu am crezut ca inca pot picta.Am ramas putin uimit de rezultat,am gasit din nou acea liniste si relaxare si am continuat asa.Am inceput sa imi fac singur si ramele,din ambitie m-am apucat si de sculptat unele din ele.

 

Am iubit lemnul dintotdeauna,dar nu am incercat sa fac vreun obiect  din lemn,de ce? nu stiu… Poate imi era teama ca nu v-a iesi asa cum imi doresc,si voi fii dezamagit.Am inceput sa imi construiesc propria mobila,am  fost tare incantat de rezultat,inca o data nu imi venea sa cred ce a putut sa iasa din mainile mele.

 

Tot la indemnul sotiei, care isi dorea decoratiuni,m-am apucat si de asa ceva ,am inceput sa fac pentru  familie,prieteni,pentru ca toti isi doreau ,fiind uimiti de rezultat.

 

 

In 2023 am decis,ca ar fi timpul sa bucur si sa incant pe toata lumea cu lucrarile mele,lucrate si pictate manual.

 

 Vezi produsele disponibile aici: https://domideco.ro/shop/

Shopping Cart
Scroll to Top